Een vernieuwde en gezonde huid zonder infecties en verdovingen!

 

Middels diamant microdermabrasie (hypoallergeen) wordt de bovenste fijne huidlaag verwijderd waardoor en een zachte, frisse en gelijkmatige huid tevoorschijn komt. Door het afslijpen van de bovenste huidlaag onstaat een natuurlijk proces waarin collageenaanmaak van de cellen wordt gestimuleerd. Uw huid blijvt in tact en de behandeling is pijnloos.

 

Na de behandeling worden meteen vitamines en actieve ingrediënten diep in de huid opgenomen. Hierdoor wordt de huid gestimuleerd om meer nieuwe cellen aan te maken, waardoor er huidvernieuwing en verbetering ontstaat. De behandeling is voor vele huidtypes geschikt. Ook voor de gevoelige of donkere huid, die niet in aanmerkingen komen voor chemische peelingen, kunnen zeer mooie resultaten bereiken. U heeft onmiddellijk een vernieuwde, zachte, gladde, gepolijste en frisse huid, met verminderde rimpeldiepte! De huid krijgt meteen al na 1 behandeling een jongere uitstraling.

Toepassingen:

huidverjongen, skin rejuvenation

werking van de fibroblasten wordt gestimuleerd

bevordert de aanmaak van elastine en collagenen vezels,

overige littekens en vlekken

verfijning van de structuur van de huid

litteken vermindering

egaliseert de huidskleur

tegen donkere kringen en verslapping

maakt door de zon beschadigde huid beter

vermindert fijne lijntjes en rimpels

verbetert de bloedcirculatie

reinigt de huid

maakt de huid gladder

reinigt verstopte poriën

 

Hoewel een eenmalige behandeling al veranderingen te weeg brengt, geven meerdere behandelingen optimaal resultaat. Afhankelijk van het huidtype en de te behandelen problemen gaat het vaak om een kuur van vier tot acht keer met om de 7 - 14 dagen een behandeling. Na een week of vijf, dit is de tijd die de huid doorgaans nodig heeft om compleet te veranderen, zijn de verbeteringen al goed zichtbaar. Uit onderzoek is bewezen dat de bereikte huidverbetering ongeveer 2 tot 3 maanden aanhoudt. Om het effect daarna op het maximalen peil te houden is het verstandig elke 6 weken een behandeling te ondergaan.

 

Nazorg:

Omdat de huid erg toegankelijk is voor werkstoffen, wordt het gebruik van geschikte producten na de behandeling ten zeerste aangeraden. u dient uw huid de eerste week na de behandeling te beschermen tegen de zon, d.m.v. een creme met UV-filter. 2 Uur na de behandeling mag er weer make-up aangebracht worden. Het is verstandig uw gezicht en decollete af te dekken met een vochtige doek wanneer u na de behandeling gebruik wilt maken van de sauna.

 

Micro dermabrasie is niet geschikt voor:

psoriasis

huidkanker

actieve vorm van acné

onstabiele diabetes

heftige couperose (deelbehandeling wel mogelijk)

door de zon verbrande huis

door virussen veroorzaakte herpes simplex of gordelroos

 

Microdermabrasie behandeling ongeveer 25 minuten € 25,-

(reiniging, microdermabrasie, serum, beschermende creme, ook hals en deoclleté worden meebehandeld)

Mini kuur (3 x) € 67,50

Kuur (5 x) € 105,-

In een gezichtsbehandeling naar keuze integreren slechts € 12,50